O nas

ALEXANDRA


Alexandra
O PODJETJU ALEXANDRA

Podjetje ALEXANDRA  je vodilno podjetje za izdelavo ter trženje delavnih oblačil in oblačil za široko paleto poslovnih sektorjev. Podjetje je s 160 letnimi izkušnjami sposobno združiti edinstveno obliko in zmogljivost tekstilnih proizvodov, ki nudijo najvišjo kvaliteto za najboljšo ceno.  MISIJA PODJETJA

Stranke so osrčje tega kar podjetje počne, ponuja, proizvaja ter svetuje. Prioriteta podjetja je ponuditi moderen dizajn, ki služi specifičnemu namenu in segmentu strank. Vsi tekstili in tekstilni izdelki so testirani s strani nedovisnih institucij, ki potrjujejo najvišje standarde in zagotavljajo najvišjo kvaliteto za uporabo izdelkov tam kjer je potreba po kvaliteti najvišja. KAJ PODJETJU DAJE ZAGON?

- priskrbeti uporabnikom najvišjo kvaliteto izdelkov, ki služijo specifičnemu namenu, bodisi v bolnišnicah, hotelih, restavracijah, pri delu na gradbišču ali kjerkoli drugje kjer tekstili zahtevajo več kot drugod,
- hitra dobava, obveščanje kupcev s tem pa poskrbeti za največje zadovoljstvo strank,
- poslovati s spoštovanjem z vsemi poslovnimi partnerji, distributerji ter strankami. 

CERTIFIKATI O KVALITETI IN VARNOSTI

Podjetje Alexandra stremi k stalnim izboljšavam in napredku, tako v proizvodnjih procesih kot tudi s samimi zdelki. Podjetje se lahko pohvali s certifikati BS EN ISO 14001 : 2004, EN ISO 9001:2008. Leta 2014 so prejeli certifikat ISO/IEC 27001:2005, ki potrjuje varstvo podatkov strank ter oskrbo strank v komercialnih in javnih sektorjih. 

BSI Assurance Mark ISO 27001 KEYB web
Alvo Global d.o.o., Zgornje Bitnje 283, 4209 Žabnica je uradni zastopnik in distributer za blagovno znamko ALEXANDRA na Slovenskem ter Hrvaškem trgu. 

Za več informacij smo vam vedno na voljo:Z veseljem smo vam na voljo!

Stopite v stik