O nas

ALVO GLOBAL

O BLAGOVNI ZMANKI ALVOTEX

Blagovna znamka ALVOTEX, ki je v lasti podjetja ALVO GLOBAL d.o.o., na trgu tekstilne industrije predstavlja tekstile ter tekstilne izdelke najvišje kakovosti. Uporaba naših izdelkov je usmerjena predvsem v gostinstvo ter hotelirstvo, kjer je potreba po kakovosti tekstilov in tekstilnih izdelkov največja. 

O PODJETJU ALVO GLOBAL d.o.o.

Podjetje ALVO GLOBAL d.o.o. je bilo ustanovljeno z namenom zagotovitve najvišje kakovosti tekstilnih izdelkov, ter svetovanja na tem področju. Z izkušenim osebjem, ki ima v tekstilni industriji več kot 26 let izkušenj, tako doma kot v tujini, smo našim strankam vedno na voljo.  


KAJ PRI NAS DOBITE?

Za razumno ceno najboljšo kvaliteto tekstilnih izdelkov. Vsi naši tekstilni izdelki bodo vaši restavraciji, hotelu ali domu dali prijeten videz. Izdelki ne bojo prostor samo dizajnersko obogatili, temveč tudi dopolnili z zadnjimi tehnološkimi dosežki v proizvodnji tekstilov.

Naš proizvodnji in prodajni program je razdeljen na:

- tekstilni izdelki v restavracijah za zunanjo in notranjo uporabo
- tekstilni izdelki, korporativna oblačila,
- tekstilni izdelki za catering podjetja,
- tekstilni izdelki za hotele,
- tekstilni izdelki za pralnice,
- tekstilni izdelki po naročilu strank, 
-       AIRLAID PROGRAM


Več o tekstilnih izdelkih, ki vam jih ponujamo, si oglejte pod zavihkom ponudba ali nam pišite na #EM#696f646c44646a71677d6f73226e6162#EM# .

Obiščete nas lahko tudi na naši FB strani, kjer lahko sledite našim aktualnim ponudbam www.facebook.com/alvotex  

OSEBNI OBISK

V primeru, da nas želite obiskati, ter dobiti profesionalne nasvete, vam predlagamo, da se oglasite v naših prostorih ALVO GLOBAL d.o.o., ZGORNJE BITNJE 283, 4209 ŽABNICA. 

Zaradi profesionalnega pristopa do naših strank, ki je temelj za uspešno blagovno znamko, vas prosimo, da se pred obiskom najavite na telefonski številki +386 31 742 545. Dogovor je zaželjen, saj se želimo vsaki stranki posvetiti v največji možni meri.


URNIK DELA

od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure

sobote, nedelje in prazniki: po predhodnem dogovoru s stranko


Z veseljem smo vam na voljo!

Stopite v stik